Αναγνώστες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Περί άνοιξης και ... Curves!




Beauties μου καλησπέρα!!

Πώς μου είστε; Σας έχει πιάσει η άνοιξη ή ακόμη; Εμένα να σας πω την αλήθεια , ναι! Αυτή η εποχή πάντα με ξεμυαλίζει και το μυαλό μου είναι συνέχεια στο έξω!! Που όρεξη για δουλειά , αλλά τι να κάνουμε που πρέπει!

Σχεδόν πάντα , εκτός από το ξεμυάλισμα που λέγαμε φυσικά , η εποχή αυτή με προκαλεί για αλλαγές κυρίως σε ότι αφορά την εμφάνισή μου. ΄Έτσι , σε συνδυασμό με διάφορες αλλαγές που μου συμβαίνουν αυτή την περίοδο αποφάσισα να ξεκινήσω μια διατροφή μιας που έρχεται και καλοκαιράκι (yeah!!!!)  και να (ξανά) βάλω στη ζωή μου λίγη άσκηση που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λόγω υπερφορτωμένης καθημερινότητας , άφησα πίσω.
Τη διατροφή που σας λέω μου την είχε δώσει η διαιτολόγος μου πριν κάποια χρόνια και με είχε βοηθήσει σημαντικά. Και τη χρησιμοποιώ συχνά – πυκνά κυρίως όταν… ξωκείλω , χιχιχι!!  Σε επόμενο ποστ , θα σας μιλήσω σχετικά.

Και αφού διατροφή χωρίς άσκηση είναι η μισή δουλειά , αποφάσισα επιτέλους , να ξεκινήσω γυμναστήριο. Επειδή όμως δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που θα χτυπιέται καθημερινά στο γυμναστήριο και θα «λιώνει» ( το πιο πιθανό είναι σε 1-2 μήνες να βαρεθώ και να σταματήσω) έψαχνα κάτι διαφορετικό και νομίζω πως το βρήκα. Και το όνομα αυτού; Curves! Ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες που με άσκηση 3 φορές την εβδομάδα για μισή(!!!) ώρα , υπόσχεται να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη σιλουέτα μας. Σας παραθέτω ένα κομμάτι από το site τους : www.curves.gr
Είστε έτοιμες να καταπλήξετε τον εαυτό σας;

Σε τι διαφέρουν τα Curves

Τα Curves σάς δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε μια πλήρη εκγύμναση με αεροβική άσκηση αλλά και μυϊκή ενδυνάμωση σε 30 μόνο λεπτά. Το σύστημα βασίζεται σε εύχρηστα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, έτσι δεν υπάρχουν στοίβες από βάρη τα οποία πρέπει να βάζετε και να βγάζετε. Τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για γυναίκες και τα Curves κάνουν την όλη διαδικασία απόλαυση. Πολλά από τα μέλη μας λένε ότι τα 30 λεπτά τους στα Curves είναι τα ποιό γρήγορα και απολαυστικά τις εβδομάδας!

Το γέλιο, οι συζητήσεις και η αίσθηση αλληλοϋποστήριξης που θα δείτε σε ένα τυπικό γυμναστήριο Curves δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από οποιοδήποτε γυμναστήριο επισκεφθήκατε στο παρελθόν.

Τα Curves δεν είναι απλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise γυμναστηρίων, αλλά το ταχύτερα αναπτυσσόμενο franchise οποιουδήποτε είδους στην ιστορία. Αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα χάρη στις θετικές συστάσεις και τα θετικά σχόλια των μελών μας.

Σήμερα, τα γυμναστήρια Curves αριθμούν πέντε εκατομμύρια μέλη. Γυναίκες από όλον τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι Curves σημαίνει πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών, πρόγραμμα απώλειας βάρους και όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ο καλύτερος τρόπος να μάθετε πόσο καλά λειτουργεί η προσέγγιση των Curves στη γυμναστική και την απώλεια βάρους είναι να επισκεφθείτε το τοπικό σας γυμναστήριο Curves. Θα γνωρίσετε γυναίκες από τη γειτονιά σας οι οποίες πέτυχαν τους στόχους τους σε ένα διασκεδαστικό, φιλικό περιβάλλον.


Το πρόγραμμα γυμναστικής των τριάντα λεπτών

§                       Δώστε την ευκαιρία στο πρόγραμμα 30 λεπτών των Curves να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη συνήθεια της άσκησης.
§                       Το πρόγραμμα των Curves είναι ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο εμπεριέχει και τα πέντε απαραίτητα στοιχεία: Προθέρμανση, αεροβική άσκηση, ασκήσεις μυϊκής  ενδυνάμωσης, αποθεραπεία και διατάσεις
§                       Τα Curves χρησιμοποιούν μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης.

Δεν υπάρχουν στοίβες από βάρη που πρέπει να βάζετε και να βγάζετε.
§                       Η ασφαλής αντίσταση των μηχανημάτων διατηρεί την ομαλή και ασφαλή κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης.
§                       Σπρώχνετε και μετά τραβάτε, αντί να σηκώνετε και να κατεβάζετε βάρη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των πιθανοτήτων για πόνους ή τραυματισμούς.
§                       Μία ασφαλής εκγύμναση με μυϊκή ενδυνάμωση σάς βοηθάει να διατηρήσετε την οστική πυκνότητα και να καταπολεμήσετε την οστεοπόρωση.
§                       Η μυϊκή ενδυνάμωση παρέχει σταθερότητα στις αρθρώσεις και αποτελεί ένα σημαντικό μέρος οποιασδήποτε θεραπείας της αρθρίτιδας.
§                       Τα Curves προσφέρουν ασκήσεις ενδυνάμωσης που είναι στις δυνατότητες των γυναικών.
§                       Οποιαδήποτε ηλικία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα καθώς είναι η ταχύτητα που καθορίζει την αντίσταση. Τα Curves έχουν μέλη από 12 ως 86 ετών!



Αποφάσισα λοιπόν να κλείσω ένα ραντεβού μαζί τους για να ενημερωθώ σχετικά. Εσείς έχετε κάποια εμπειρία από τα συγκεκριμενα γυμναστήρια; Μήπως είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά;
Θα επιστρέψω , ελπίζω σύντομα , με ποστ από την εμπειρία μου για το πρώτο ραντεβού!! Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα και να απολαμβάνετε την άνοιξη!!!
Τα φιλιά μου!!!


4 σχόλια:

  1. Γεια σου Ευτυχάκι! Την θυμάμαι την διαιτολογο σου, πρεπει να ειχα παει κι εγω ενα φεγγαρι. Το Curves εμενα δεν με ικανοποιησε κυριως γιατι το προγραμμα τους ειναι ρουτινα αλλα σε αλλες κοπελες εκανε θαυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινάκι καλημέρα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διάφορες απόψεις για το συγκεκριμένο γυμναστήριο , για το αν ικανοποιεί ή όχι, και να σου πω την αλήθεια έχω προβληματιστεί! Ωστόσο , λέω να το δοκιμάσω και .. θα δείξει!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφη μου αν σε ενδιαφέρουν θέματα fitness και υγιεινής διατροφής κλπ ρίχνε και μια ματιά στο bolg μου, θα ανεβάζω συχνά πυκνά τέτοιου τύπου ποστς. π.χ. προχθες ανέβασα ποστ για σπιτική λεμονάδα που έχει πολλά οφέλη! Και όντως κάτι μας πιάνει αυτήν την εποχή με το θέμα εμφάνιση! Φιλιά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσι γεια σου! Πολύ ενδιαφέρον το μπλογκ σου κι έχω να σου πω πως λάτρεψα το μπαλκόνι σου. Τη λεμονάδα σου θα την τιμήσω σύντομα. Καλά να περνάς, φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή