Αναγνώστες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αποτριχωτικές ταινίες προσώπου SIMOUN


Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Πάμε να σας παρουσιάσω ένα ακόμη προϊόν που αγόρασα πρόσφατα και που υποσχέθηκα να σας παρουσιάσω. Πρόκειται για τις αποτριχωτικές ταινίες προσώπου SIMOUN .

Λίγα λόγια για το προϊόν : Πρόκειται για ταινίες αποτρίχωσης με κρύο κερί έτοιμο για χρήση.Περιέχουν φυσικό κερί μέλισσας με εκχύλισμα καλέντουλα (Φυτό με πολύτιμες καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες , άριστο επουλωτικό και ενυδατικό , θεωρείται το πιο σημαντικό βότανο στην αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων) είναι κατάλληλο  για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα. 
Η συσκευασία περιέχει 10 διπλές ταινίες και 2 ενυδατικά μαντηλάκια για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά την αποτρίχωση.

Η άποψή μου : Γνώριζα τη συγκεκριμένη εταιρεία πολύ καιρό (μια φίλη μου χρησιμοποιούσε χρόνια τη χαλάουα) και όταν ανακάλυψα τις ταινίες , αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Πρώτα - πρώτα γιατί πρόκειται για ένα ελληνικό προϊόν και δεύτερον (ας μην κρυβόμαστε σε τέτοιες εποχές που ζούμε) για την τιμή της. Κοστίζει μόλις 2.99 euros.
Οι περιοχές που τις χρησιμοποίησα ήταν το μουστάκι και το πηγούνι. Οι τρίχες ήταν σε νορμάλ επίπεδο ( είχαν περάσει περίπου 15 μέρες με 3 εβδομάδες από την προηγούμενη αποτρίχωση) αλλά σχεδόν εμφανής. Χρειάστηκε μόνο ένα πέρασμα στο μουστάκι για να αφαιρεθεί η μεγαλύτερη ποσότητα και ένα δεύτερο μόνο για να αφαιρεθούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Στην ουσία δηλαδή , ένα ζευγάρι ταινίες. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο συν για εμένα γιατί με κάποιες άλλες ταινίες που χρησιμοποιούσα , χρειαζόταν 2-3 ταινίες για να καθαρίσει τελείως η περιοχή. Και αυτό συνεπάγεται λιγότερη χρήση προϊόντος , ΑΡΑ και εξοικονόμηση χρημάτων , αφού θα μπορώ να περάσω με την ίδια συσκευασία πολύ καιρό ακόμη.
Σε ότι αφορά το πηγούνι , χρειάστηκα περίπου 2 ζευγάρια ταινίες γιατί οι τριχούλες εκεί είναι διάσπαρτες. Και εκεί το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Οπωσδήποτε , όταν μου τελειώσουν θα τις αγοράσω ξανά! Το μόνο μείον που μπορώ να βρω , είναι τα ενυδατικά μαντηλάκια (με το φοβερό άρωμα). Η συσκευασία περιέχει μόνο 2. Θα προτιμούσα να έχει 4 για να αρκούν για όλες τις φορές που θα χρησιμοποιηθούν οι ταινίες.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν της εταιρείας; Και αν , ναι ποιο; Τι εντύπωση σας άφησε;  Χρησιμοποιείτε προϊόντα από άλλες εταιρείες; Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απόψεις σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου